Διαχείριση αλλεργιογόνων

Ο διαρκώς αυξανόμενος αριθμός των ανθρώπων που παρουσιάζουν τροφική αλλεργία σε κάποια ουσία ή συστατικό τροφίμων έχει οδηγήσει στην αυστηροποίηση της νομοθεσίας που αφορά τόσο τον χειρισμό των συστατικών αυτών όσο και την επισήμανσή τους [Κανονισμός (ΕΕ) 1169/2011 αλλά και ΦΕΚ 650/Β/28.2.2019 για μονάδες μαζικής εστίασης].

Παρέχουμε υποστήριξη βιομηχανίες-βιοτεχνίες-εργαστήρια-εστιατόρια:

  1. Για τον εντοπισμό των αλλεργιογόνων ουσιών και των ουσιών που προκαλούν δυσανεξία
  2. Για την επισήμανση των προϊόντων σας σχετικά με την παρουσία αλλεργιογόνων
  3. Εκπαίδευση προσωπικού για την διαχείριση των αλλεργιογόνων
  4. Σχεδιασμό γραμμών παραγωγής για την απομόνωση αλλεργιογόνων
  5. Δημιουργία διαδικασιών για την διαχείριση αλλεργιογόνων
Η προσέγγιση

Τα βήματα για την επιτυχία

Αξιολόγηση

Ξεκινήστε προγραμματίζοντας μια συνεδρία αξιολόγησης και διαβούλευσης με την ομάδα ειδικών της 4foods.

1

Εφαρμογή

Με βάση την αξιολόγηση, η 4foods θα σας βοηθήσει να εφαρμόσετε ολοκληρωμένα πρωτόκολλα ασφάλειας που καλύπτουν κάθε πτυχή των διαδικασιών της επιχείρησής σας.

2

Επιτυχία

Επιτύχετε τις φιλοδοξίες σας και την καθιέρωση της επιχείρησής σας στην κορυφή του κλάδου.

3

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε με τη 4foods σήμερα!

Είστε έτοιμοι να αναβαθμίσετε την επιχείρησή με εξειδικευμένη καθοδήγηση και καινοτόμες λύσεις στον κλάδο των τροφίμων;
Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να μεταμορφώσετε την επιχείρησή σας σε πρωτοπόρο στη βιομηχανία τροφίμων!

Scroll to Top