Διαχείριση αλλεργιογόνων
- Αρχική
- Διαχείριση αλλεργιογόνων
Ο διαρκώς αυξανόμενος αριθμός των ανθρώπων που παρουσιάζουν τροφική αλλεργία σε κάποια ουσία ή συστατικό τροφίμων έχει οδηγήσει στην αυστηροποίηση της νομοθεσίας που αφορά τόσο τον χειρισμό των συστατικών αυτών όσο και την επισήμανσή τους [Κανονισμός (ΕΕ) 1169/2011 αλλά και ΦΕΚ 650/Β/28.2.2019 για μονάδες μαζικής εστίασης].
Παρέχουμε υποστήριξη βιομηχανίες-βιοτεχνίες-εργαστήρια-εστιατόρια:
- Για τον εντοπισμό των αλλεργιογόνων ουσιών και των ουσιών που προκαλούν δυσανεξία
- Για την επισήμανση των προϊόντων σας σχετικά με την παρουσία αλλεργιογόνων
- Εκπαίδευση προσωπικού για την διαχείριση των αλλεργιογόνων
- Σχεδιασμό γραμμών παραγωγής για την απομόνωση αλλεργιογόνων
- Δημιουργία διαδικασιών για την διαχείριση αλλεργιογόνων
Η προσέγγιση
Τα βήματα για την επιτυχία
Αξιολόγηση
Ξεκινήστε προγραμματίζοντας μια συνεδρία αξιολόγησης και διαβούλευσης με την ομάδα ειδικών της 4foods.
1
Εφαρμογή
Με βάση την αξιολόγηση, η 4foods θα σας βοηθήσει να εφαρμόσετε ολοκληρωμένα πρωτόκολλα ασφάλειας που καλύπτουν κάθε πτυχή των διαδικασιών της επιχείρησής σας.
2
Επιτυχία
Επιτύχετε τις φιλοδοξίες σας και την καθιέρωση της επιχείρησής σας στην κορυφή του κλάδου.
3
Επικοινωνία
Επικοινωνήστε με τη 4foods σήμερα!
Είστε έτοιμοι να αναβαθμίσετε την επιχείρησή με εξειδικευμένη καθοδήγηση και καινοτόμες λύσεις στον κλάδο των τροφίμων;
Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να μεταμορφώσετε την επιχείρησή σας σε πρωτοπόρο στη βιομηχανία τροφίμων!